top of page
Etsi
  • Writer's pictureJaana Mattila

Nainen Diipin takana

Päivitetty: 30. jouluk. 2018

Hei kaikille ja tervetuloa mukaan. Ajattelin, että näin aluksi voisin kertoa muutaman totuuden itsestäni niin tiedätte kenen kanssa olette tekemisissä. Olen (omasta mielestäni) ikinuori, vuonna 1981 syntynyt toimeen tarttuva, sinnikäs ja auttamishaluinen yrittäjä. Olen kotoisin Paimiosta, nykyinen kotini mieheni ja kahden koirani kanssa sijaitsee Kirkkonummella. Talo tuli rakennettua ja siitäkin voi yllättäen oppia kaikenlaista itsestään sekä toisista. Ja rakentamisesta.


Ammattitaitoni ja ymmärrykseni tiimien toiminnasta, ihmisten välisistä suhteista sekä työelämästä on karttunut ihmissuhteiden, yksilö- ja joukkueurheilutaustan, musiikkiharrastuksen, partion, 20 vuoden työelämässä mukana olon, jatkuvan oppimisen, koulutuksen, valmennuksen ja yrittämisen kautta.

Kuten kaikki, minäkin olen kokenut elämässäni erilaisia asioita - parisuhteita, niiden haasteita, eroja ja rakastumista. Luonut ystävyyssuhteita ja menettänyt niitä. Erästä partiokaveria lainaten: ”tehnyt asiat aina 110 %”. Joskus olisi jotain voinut jättää tekemättä, joskus tehdä sittenkin. Rakastan luontoa, eläimiä, kotiani ja perhettäni. Positiivisuus on hyveeni, kärsimättömyys ei niinkään. Kaikesta huolimatta ja juuri siksi olen tänä päivänä aidosti sitä mitä olen. Luotan vahvasti ammattitaitooni, elämänkokemukseeni, intuitioon ja ihmistuntemukseeni sekä pyrin aina huomioimaan toiset ihmiset ympärilläni. Vanhempieni kautta olen saanut osani pohjalaisesta itsepäisyydestä, tekemisen meiningistä ja karjalaisesta iloisuudesta. Perhettäni on kiittäminen myös lämmöstä, vieraanvaraisuudesta ja kannustuksesta, jota ei ole koskaan puuttunut.


Muistan unelma-ammattini hyvin. Barbien kanssa leikkiessäni puin ne aina jakkupukuun ja korkokenkiin, koska halusin tulla isona bisnesnaiseksi. Leikkiautotkin kiinnostivat ja paras kaikista oli tummansininen Saab 99. Ehkä tyyli ja maku on matkalla hiukan muuttunut, jakkupukuja en omista enkä Saabiakaan. Mutta tätä, mitä nyt saan tehdä työkseni, voin kutsua unelma-ammatiksi - omalla tavallaan bisnesnaisen työksi.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Dialogiset taidot johtamisessa

Johtajan vuorovaikutustaidoilla on merkittävä rooli siinä, miten ihmiset kokevat tulevansa kuulluksi ja kuulluksi tuleminen on edellytys ihmisten tyytyväisyydelle työelämässä. Tyytyväiset ihmiset ovat

Comments


bottom of page